Campanyes de Medi Ambient en platges de Palma

Versió Castellá

Campanyes MediambientalsCampanyes de Medi Ambient en platges de Palma

Estem de nou a les platges de Palma. Com tots els anys tornarem a desenvolupar campanyes de medi ambient dirigides a sensibilitzar als usuaris dels arenals en la cura del nostre entorn per fer de Palma una ciutat més responsable amb el mitjà.

El medi ambient és cosa de tots, així ho entenem i aquesta és la nostra petita aportació organitzant campanyes mediambientals en platges, amb l’objectiu de comprendre i donar a conèixer els problemes ambientals i promoure la protecció del medi ambient especialment a les platges i l’entorn marí.

Volem amb aquestes jornades impulsar als usuaris de platges a valorar i apreciar el seu hàbitat, a comprendre les conseqüències de l’impacte de les activitats humanes sobre el mitjà i a promoure comportaments responsables.

Us proposem per als propers dies acompanyar-nos en platges de Palma, divertir-nos junts i aprendre a cuidar del nostre entorn:

DIVENDRES 25 DE MAIG, CAN PERE ANTONI (Al costat del mòdul dels socorristes)

D’11:00 a 17:00

#SELFIEMEDIAMBIENTAL

Vina a Can Pere Antoni a recolzar el Medi ambient amb un selfie en el nostre fotocall, prepararem motius ambientals de cura i estima a la naturalesa mallorquina per fotografiar-nos amb ells i junts crearem missatges de suport al medi ambient.

Si ho autoritzes, publicarem les fotos a les nostres xarxes i blog perquè puguis descarregar-les i compartir-les en suport al Medi ambient

DISSABTE 26 DE MAIG, PLATJA DE PALMA (Entre els balnearis 13 i 14, al costat del mòdul dels socorristes)

DIUMENGE 27 DE MAIG, CALA MAJOR (Enfront del mòdul dels socorristes)

De 10:00 a 13:00

LA CAIXA TÒXICA

A través d’aquesta activitat aprendrem les conseqüències dels abocaments en el mar. Porta el teu vestit de bany, si el temps ho permet jugarem en l’aigua i comentarem causes i possibles solucions de l’impacte de l’home sobre el mitjà natural.

A QUIN COLOR CORRESPON

Coneixes els contenidors? Saps en qual has de tirar cada residu?. Si véns a compartir amb nosaltres el matí, aprendrem a distingir totes les escombraries i al fet que color de contenidor pertanyen.

T’esperem en els arenals. Junts aprendrem a cuidar de les nostres platges i a fer de Palma una ciutat responsable amb el Medi Ambient

Junts pel Medi Ambient!!

One Thought on “Campanyes de Medi Ambient en platges de Palma

  1. Pingback: Campañas medioambientales en playas de Palma - Emergències Setmil. Socorrismo

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Post Navigation